TEKİRDAĞ / ERGENE - MEHMET AKİF ERSOY İMAM HATİP ORTAOKULU

Nis

Nisan Ayı İlçe Okul Müdürleri Toplantısı akabinde Öğretmenler Kurulu Bilgilendirme Toplantısı gerçekleştirildi.

Nis

Okulumuzda 23 Nisan tüm çoşkusuyla kutlandı! Neşe dolu nice bayramlara!

Nis

Okul Müdürümüz Sayın Reyhan BERBER ‘in 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı mesajıdır.

#23Nisan

Nis

“Küçük hanımlar, küçük beyler! Sizler hepiniz geleceğin bir gülü, yıldızı ve ikbal ışığısınız. Memleketi asıl ışığa boğacak olan sizsiniz!" Mustafa Kemal Atatürk #23Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız kutlu olsun.

Nis

Okulumuzun Dilimizin Zenginlikleri Projesi Nisan Ayı Etkinleri için takipte kalın !

Nis

2 Nisan Dünya Otizm Haftası!

Otizm eksiklik değil, farklılıktır.

Mrt

“Kütüphaneler bana her zaman bu dünyada iyi şeyler olduğunu hatırlatır. “ Lauren Ward Okulumuzda haftalık kütüphane saati programı Türkçe öğretmenlerimizce yürütülmektedir .

Pano Çalışması:  Öğretmenlerimiz Beyza Hatice ÇETİNKAYA

Ebru ALACA COŞKUN

#25Mart31MartKütüphanelerHaftası

Mrt

Okulumuz 6. Sınıf öğrencilerine Fen Bilimleri Öğretmenimiz Müberra İLHAN ve Rehber Öğretmenimiz Hüseyin TANOĞULLARI tarafından “Ergenlik Dönemi ve Özellikleri” konulu seminer verilmiştir.

Mrt

Eğitimde İyi Örnekler Projesi kapsamında okulumuz Fen Bilimleri Öğretmenleri Müberra İLHAN ve Gürkan GÜNAL öncülüğünde öğrencilerimiz geçmişten günümüze bilim insanlarını canlandırdılar. Emeklerinden dolayı teşekkür ederiz.️

Mrt

Davranışsal Bağımlılıklarla Mücadele Programı kapsamında okulumuz öğrencilerine Rehber Öğretmenimiz Hüseyin Tanoğulları tarafından Bilinçli Teknoloji Kullanımı Eğitimi verilmiştir.

Mrt

Farkındayız, Farklı Değiliz.. Dünya Down Sendromu Farkındalık Günü Kutlu Olsun!

Mrt

Okulumuz 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı 2.Dönem 1.Yazılı Tarihleri belirlenmiştir!

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü dolayısıyla okulumuzda düzenlenen tören programında görev alan tüm öğrencilerimize ve programı hazırlayan öğretmenlerimiz Gülcan DİLEK, Zana ŞAHİN ve M.Atakan SÖNEN 'e emeklerinden dolayı teşekkür ederiz.