TEKİRDAĞ / ERGENE - MEHMET AKİF ERSOY İMAM HATİP ORTAOKULU

Şbt

Kaymakamımız Sayın Kadir Duman' ın öncülüğünde başlatılan #ErgeneOkuyor projesi kapsamında  22.02.2024 Akşam Okumalarını Mehmet Akif Ersoy İmam Hatip Ortaokulu ailesi olarak gerçekleştirdik. #ErgeneOkuyor

Ergene Okuyor! Ailecek Okuyoruz! #ErgeneOkuyor

Şbt

LGS çalışmalarımızı değerlendirmek ve sene sonu kurum hedeflerimize ulaşabilmek için izlenecek yolların istişaresini LGS branş  öğretmenlerimizle birlikte yaptık.

Şbt

Değerli Velilerimiz, Sevgili Çocuklar! Bu akşam saat 20.00’de kitapların dünyasında buluşmak dileğiyle! Geç kalmayın! #ErgeneOkuyor

Şbt

Akıl ve Zeka Oyunları Turnuvasının 2.gününde ortaokul öğrencileri kıyasıya yarıştılar. Bazı oyunlarda dereceye giren öğrencilere, ödülleri Okul Müdür Yardımcımız Sn.Cansu DAĞLIGİL tarafından takdim edildi.Turnuvaya katilan öğrencilerimizi tebrik ediyor,

Turnuvada görev alan öğretmenlerimiz Elif Beyza YAVUZ ve Didem KETE ATAY 'a teşekkür ediyoruz.

Şbt

İlçemizde düzenlenen İlkokullar arası Akıl ve Zeka Oyunları Turnuvasinda ödüller sahiplerini buldu.İlçe Milli Eğitim Müdürü Sn. Özgür PARILTI, Şube Müdürü Sn. Erkan CAN; Okul Müdürümüz Sn. Reyhan BERBER dereceye giren öğrencilere ödüllerini takdim ettiler. Miniklerimizi tebrik ediyoruz.

Şbt

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı İlçemiz genelinde düzenlenen Sportif Yetenek Tarama ve Spora Yönlendirme Programına okulumuz ev sahipliği yapmaya devam ediyor! ‍️‍️

İlçe Milli Eğitim Müdürü Sn.Özgür PARILTI, Gençlik Spor İlçe Müdürü Şenol DOĞRAMACI ve İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Sn. Serap DİBEK; katılımcı öğrenciler ile görevli öğretmenlere ziyarette bulunarak bilgi aldılar ve kendilerine emeklerinden dolayı teşekkür ettiler.

Şbt

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sn. Özgür PARILTI ve Şube Müdürümüz Sn. Serap DİBEK ' in okulumuza teşrifleriyle LGS çalışmalarımızın değerlendirilmesi görüşülmüş ayrıca kurum başarısı adına ileriye dönük beklentilerin karşılanması için izlenecek yollar; Okul Müdürümüz Sn. Reyhan BERBER, Müdür Yardımcılarımız ve Kıymetli Öğretmenlerimiz ile istişare edilmiştir. Toplantı iyi dilek ve temennilerle son bulmuştur.

Şbt

“Erken Tanı Hayat Kurtarır”

Çocukluk Çağı Kanseri hakkında bilgilendirme ve bu konuya dikkatin arttırılması için her yıl 15 Şubat, Uluslararası Çocukluk Çağı Kanseri Günü kabul edilmektedir. Okulumuzda Bu önemli gün kapsamında çeşitli çalışmalar yapılmıştır.

Şbt

2023-2024 Eğitim Öğretim yılı  BEP Geliştirme Birimi Toplantımızı gerçekleştirdik.

Şbt

“Meslek ile İlgi, Yetenek ve Değer İlişkisi” Semineri Psikolojik Danışman ve Rehber Öğretmenimiz Hüseyin TANOĞULLARI tarafından tüm velilerimize verilmiştir.

Şbt

“Meslek Seçiminde İlgi, Yetenek ve Değer İlişkisinin konuşulacağı seminerimize tüm velilerimiz davetlidir.”

Şbt

Tam bir yıl önce bugün 11 ilimizi etkileyen ve ülkemizi yasa boğan  Kahramanmaraş merkezli deprem felaketinde kaybettiğimiz canlarımızı anmak için bu sabah okulca saygı duruşunda bulunduk.

Şbt

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı 2.Dönem Öğretmenler Kurulu Toplantımızı gerçekleştirdik. Yeni dönemin tüm eğitim camiasına hayırlı uğurlu olmasını dileriz.